zondag 14 maart 2010

Challenge # 04 en Nieuwtje!!!

Goedenavond allemaal,

Het is alweer zover, morgen 15 maart! We gaan van start met de Challenge # 04. Deze keer vragen we jullie om een lay-out of project te maken.

Extra nieuws: Bij onze challenge # 02 waren er een paar inzendingen van lo.'s maar spijtig geen enkel project... Omdat ik weet dat velen onder jullie ook mooie projecten maken, daag ik jullie uit om hier verandering in te brengen! Saskia, ons DT-lid die elke keer een leuk project voor ons maakt, gaat dit nu elke maand als extraatje wegschenken aan een deelnemer die een project maakt! Bedankt hiervoor Saskia! Dus in deze challenge nu ook twee prijzen te winnen. De waardebon van 10.00 euro van onze hoofdsponsor Karin en de lekkere paaseitjes in een mooie verpakking van Saskia. Ik zou zeggen: ga er voor!

De sponsor: Karin van Hobbyshoppie! Zij schenkt aan de winnaar een digitale waardebon van 10,00 euro vrij te spenderen in haar webwinkel.

De opdracht: maak een lay-out of project met als thema LENTE. Dit kan veelzijdig zijn: voorbeeld: Pasen, voorjaarsbloemen, pas geboren dieren op de kinderboerderij... Een foto van je kids op een lo. in lentekleuren. Ik noem maar wat; wees creatief!
En gebruik "iets" van vilt. Dit kan een gekocht emblishment zijn of iets zelfgemaakt, een reepje vilt...
Ik wil een titel of tekst zien!

De regels: Je kunt een foto van je inzending mailen naar: carine.camu@telenet.be of naar stcc@telenet.be Stuur je inzending in tot 14 april om kans te maken op deze mooie prijs! Gelieve bij jullie inzendingen ook jullie blog te vermelden als die er is!

Hieronder de uitwerkingen van het Design Team en van onze gast-designer Andrea! Ik wil mijn Design-Team en Andrea bedanken voor de prachtige uitwerkingen!

Veel succes!
Groetjes.
Het STC-team.

Andrea.


Gea.

5 opmerkingen:

 1. nou zeker de complimenten voor je team! meiden dit hebben jullie prachtig gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeker, het zijn weer hele mooie dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn het allemaal prachtige uitwerkingen geworden!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke opdracht!! Ben meteen aan de slag gegaan.

  groetjes renske

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super mooie dingen hebben jullie gemaakt seg !

  BeantwoordenVerwijderen